AV og videokonferanse utstyr

  • Hjem
  • AV og Videokonferanse utstyr

Haugen Kontorforum er forhandler for Norges ledende leverandører av AV utstyr.

Vi leverer produkter og løsninger innenfor audiovisuell kommunikasjon og presentasjonsutstyr, til offentlig og privat sektor.

Haugen Kontorforum as selger hensiktsmessige presentasjonsløsninger til dagens møteplasser som, resepsjonen, diverse møterom, kantinen, auditoriet osv. Vi bidrar fra enkeltstående møteplasser til helhetlige møteromsplaner.

For hver eneste av våre kunder består dagen av forskjellige møteplasser hvor behovet for riktig og effektiv presentasjon og kommunikasjon står sentralt. Vår jobb er å sørge for at møtevirksomheten blir en viktig verdiskapning for kunden ved hjelp av riktige virkemidler innenfor lyd og bilde.

Vi kobler og monterer alt utstyr fagmessig.


Crestron verdensledende innovatør og produsent av styringssystemer

Crestron er en verdensledende innovatør og produsent av styringssystemer for multimedia, lys, klima og energi.

Crestron har utviklet seg fra å levere touchpanel og kontrollsystem, til å bli et av verdens største aktører innenfor sentralstyring av multimedia og teknologi. Crestron er utviklet og produsert i N.Y USA og har holdt på i over 30 år. De tilbyr den beste totalløsningen for integrering og kontroll av bilde, lyd, lys, energi, klima m.m.

Mer fra Crestron

Interaktive tavler og skjermer for visuell samhandling og samarbeid.

SMART leverer en rekke interaktive tavler og skjermer som gjør visuell samhandling og samarbeid i møterommet enkelt og effektivt.

SMARTs produkter kobles til en datamaskin og er intuitive i bruk. Ta opp en penn og skriv på tavlen, bruk fingeren til å skrive eller flytte objekter med, og bruk håndbaken til å viske ut. Alt du skriver på en interaktiv flate kan lagres og distribueres til andre.

Alle SMARTs produkter for næringslivet leveres med SMARTs kraftige samarbeidprogramvare SMART Meeting Pro og SMART Go Wire kabel med innebygget programvare. Programvaren er integrert med Microsoft Office, og har plug-ins for bl.a Autodesk Navisworks og Adobe Indesign.

Mer fra Smart

TEKNOLOGI SOM ER BRA FOR FORRETNINGEN

Endre måten du jobber på med smart teknologi som sparer deg for tid og penger, og gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

I dagens hektiske og pressede forretningsverden, trenger du teknologi som gir resultater. Som hjelper de ansatte å jobbe mer effektivt. Som gir det rette bildet. Som fungerer feilfritt hver gang du har behov for det.

Og med stramme budsjetter er det avgjørende å få valuta for pengene. La vår teknologi hjelpe til med å overvinne budsjettbegrensninger, arbeide mer effektivt og være konkurransedyktig.

Mer fra Epson