Canon Bedriftsløsninger

  • Hjem
  • Canon Bedriftsløsninger

Når medarbeiderne må bruke mer enn 50% av sin tid på å prøve å finne informasjon, er det ikke bare frustrerende, men det går også utover produktiviteten. Therefore™-løsningen fra Canon bedrer raskt effektiviteten med et dokumentbehandlingssystem som er enkelt å implementere, og som gir alle øyeblikkelig og sikker tilgang til all den informasjon de trenger.

Enkel arkivering med Therefore™

Med Therefore™ kan man strukturere all den forretningskritiske informasjonen. Med Therefore™ kan man søke, hente, vise, sortere, gruppere og distribuere dokumenter, øyeblikkelig hente inn, ordne og få tilgang til innhold samt utforme automatisert arbeidsflyt for å effektivisere viktige forretningsprosesser. Therefore™ er enkel å bruke og medarbeiderne trenger lite opplæring, noe som gir en mye mer effektiv arbeidsmetode.

Arkiver alle typer informasjon elektronisk

Med Therefore™ er ikke format og kilde noe problem. Alt kan administreres uten problemer.

Forskriftsmessig kompatibilitet

Therefore™-serveren bruker automatisk en digital signatur på hvert enkelt dokument for å hjelpe virksomheten med å følge offentlige forskrifter.

Tilpasset bedriften

Therefore™ er fullstendig skalerbar. Siden den ikke trenger tilpassing eller programmering, tar det vanligvis ikke mer enn en uke å implementere den med full opplæring. Administratorer kan tildeles oppgaven med å konfigurere og definere forretningsregler sentralt.

Mer om Therefore

Fleksibel, skalerbar løsning for effektiv, sikker og kostnadseffektiv håndtering av utskrift og skanning

Kostnadsoppfølging / Sikker utskrift / Intelligent ruting / Avansert skanning / Dokumentsikkerhet / Mobilutskrift

uniFLOW er Canons integrerte løsning for behandling av utskrift og skanning, og leveres nå med ny funksjonalitet som gjør det mulig for mobile medarbeidere og gjester å skrive ut fra mobilenhetene sine. Dette gjør uniFLOW enda mer attraktivt for bedrifter som ønsker en fleksibel, skalerbar løsning for effektiv, sikker og kostnadseffektiv håndtering av utskrift og skanning.

Mer om Canon uniFLOW

Det finnes en smart og enkel måte å lage og behandle skannede dokumenter på.

Det finnes en smart og enkel måte å lage og behandle skannede dokumenter på. eCopy er et brukervennlig system for behandling av alle typer papirdokumenter i et elektronisk format som integreres uten problem i alle forretningsprogrammer. Det knytter den digitale Canon-skriveren eller -skanneren til bedriftens e-post- og andre bedriftsprogrammer på nettverket. Det gir rimelig, enkel og umiddelbar distribusjon og behandling av elektroniske kopier av papirdokumenter i svart/hvitt eller farge.

Med eCopy knyttet til Canon-maskinen kan man gjøre arbeidet mer produktivt og prosessene mer effektive, redusere distribusjonskostnadene betraktelig og gjøre informasjonen sikrere. På den måten kan alle arbeide mer effektivt sammen.

Mer om eCopy

Canons enkle og unike programvare for hustrykkeripublisering

iW Desktop er et unikt dokumentpubliseringsverktøy som gjør det enkelt å skille seg ut fra mengden. Det lar deg produsere tilpassede dokumenter med profesjonelt utseende internt på en rask, enkel og effektiv måte – på svært kort tid. Perfekt for alt fra salgstilbud til rapporter, informasjonspakker og flygeblader.

Ingen bortkastet tid

Det tar tid å lage dokumenter som salgsrapporter og tilbud, særlig når informasjonen kommer fra ulike kilder, både på papir og i digital form. Først må innholdet samles inn, struktureres og tilpasses, før skriverinnstillingene defineres – en komplisert og tidkrevende prosess. Men med iW Desktop blir oppgaven enkel og reduseres til noen få trinn.

Unødvendig å sette ut

Nå er det enkelt for alle på kontoret å lage ferdige dokumenter med profesjonelt utseende. Med Canons iW Desktop kan dette gjøres fra skrivebordet på noen sekunder, noe som sparer kostnadene, tiden og problemene ved utsetting. Og siden du bare skriver ut det du trenger, unngås svinn – til forskjell fra når du bestiller fra et trykkeri og overvurderer hvor mange eksemplarer som trengs.

Mer on iW Desktop