Kassasystemer

  • Hjem
  • Kassasystemer


Se noen av våre modeller her, og husk at vi leverer også bankterminaler og kassaruller

Olivetti Explor@450 LED, Touch PC-kasse

Olivetti@450 er en ny Atom Dual Core multi-funksjonelle berøringsskjerm POS. Med sitt stilige og elegante design, er Explor@450 spesielt godt egnet for fasjonable motebutikker, hoteller og restauranter.

Til Ødegaard AS

Quorion CR50, kassaregister m/skuff

Quorion CR50, kassaregister. Modellen er vårt rimeligste kassaregister som kan integreres med betalingsterminal. Både Point og Nets integrerbare terminaler kan brukes. CR50 leveres standard med en minnekortleser hvor journalene kan lastes over. Dette går betydelig raskere enn å skrive rapportene ut på papir. Man kan enkelt formatere dataene, for eksempel over i en exel-fil som igjen kan sendes per e-post til regnskapsfører. Konmmer standard med skuff.

Til Ødegaard AS

Quorion QTouch 8, touch kassasystem m/printer

Quorion QTouch 8, touch kassasystem med 8 " skjerm og innebygd printer Den nye QTouch 8 POS er et ideelt system for mindre virksomheter .Brukervennlig, liten, alt-i-ett POS system med alle enheter innebygd. Maksimer avkastningen med alt ut av en boks - touch screen teknologi, skriver, kundedisplay, POS programvare og grensesnitt for å integrere betalingsterminal. Kassasystemet har egen programvare som er inkl. Ingen månedlige eller årlige avgifter. POS programvaren tilpasses alle bransjer som for eksempel detaljhandel, food service, bakerier osv. En rask intuitive berøringsskjermen henter opp varegrupper og transaksjoner. Kassa har en rask termisk skriver med Easy-Load, automatisk kutter.

Til Ødegaard AS

Quorion QTouch 12, touch kassasystem

Q-TOUCH2 er en touchkasse med et program som skreddersyr kassa for enhver kundes behov. Dette er en modell som kan settes opp til alle typer forretninger og den er spesielt egnet for kafeteria, bar og restaurant.

Til Ødegaard AS