Canon Kontormaskiner

  • Hjem
  • Canon Kontormaskiner

Skrivere for kontoret

Skriv ut, kopier, skann og faks med vårt komplette utvalg av multifunksjonsskrivere. Passer for alle kontormiljøer: fra hjemmekontor til store avdelinger.

Med vårt komplette utvalg av kontorskrivere trenger du ikke lenger å bekymre deg for utskriftsbehovene dine. Det spiller ingen rolle om du jobber hjemmefra eller om bedriften har fleksitid, ansatte med hjemmekontor, utegående ansatte som deler kontorplass eller ansatte som reiser utenlands – alle kan samarbeide som om de jobber i samme rom.

Til Canon Kontorskrivere
Canon

Dokumentskannere

Dokumentskannere av høy kvalitet – utformet for å hjelpe deg med å digitalisere, lagre og kommunisere informasjon på en effektiv måte. Canons nyeste teknologi gir deg sømløs bildebehandling av høy kvalitet. Fra kompakte, USB-drevne skannere som passer godt for hjemmebruk og små kontorer, til produksjonsskannere med høy ytelse for digitale postrom, tilbake-konvertering av filer eller spesialprosjekter.

Til Canon Dokumentskannere

Storformatskrivere

Med vår komplette storformatportefølje bestående av skrivere, plottere, kopimaskiner, etterbehandling og programvare, kan du skrive ut, kopiere, skanne, behandle og distribuere både farge- og svart-hvitt-dokumenter i storformat, for tekniske og grafiske bruksområder. Løsninger for utskriftshåntering- og dokumentbehandling i storformat.

Til Canon Storformatskrivere

Produksjonstrykk

Canon tilbyr et komplett utvalg av produksjonsskrivere og programvare for interne og kommersielle trykkerier. Med våre utskrifts- og programvareløsninger kan du levere jobber raskere og tilby kundene dine kvaliteten de krever, enten du jobber innen grafikk, publisering, transaksjonsutskrift eller en bedrifts reproavdeling. Velg mellom digitale produksjonløsninger med høy hastighet og med store volumer for å få jobben gjort, uansett format eller tidsfrist.

Til Canon Produksjonstrykk