Kontormøbler

  • Hjem
  • Kontormøbler

En bedre dag på jobben

Kinnarps leverer interiørløsninger til kontor, skole og helse. Høy kvalitet og lav miljøpåvirkning kjennetegner hele kjeden – fra råmateriale til ferdige løsninger for arbeidsplassen.

Kinnarps er i dag Europas største leverandør av interiørløsninger for kontor og har salgsvirksomhet i 40 land. Kinnarpskonsernet utformer, utvikler og markedsfører følgende varemerker; Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert og Martin Stoll.

Vi gjør arbeidsdagen lettere

Kontoret med alle sine forskjellige funksjoner er en svært kompleks arbeidsplass som krever gjennomtenkte løsninger. Vi har samlet vår kunnskap i tilbudet ”better at work”.

Forbedringer på alle nivåer

Vi går gjennom alle punktene i tilbudet steg for steg. Sammen med deg gjør vi en grundig analyse av dine behov og skaper effektive og inspirerende miljøer. Grunnlaget for en god dag på jobben.

Mer fra Kinnarps

Inspiring spaces

Martela hjelper kundene med å skape den beste arbeidsplassen, og det med hensyn til hele dens lifssyklus. For å ivareta funksjonaliteten i alle ledd, har vi utarbeidet vårt Lifecycle-tilbud.

Den beste arbeidsplassen er den som støtter bedriftens kjernevirksomhet og forretninger. Den er optimalisert for effektiv bruk av areal og bidrar til medarbeidernes produktivitet. Den forsterker bedriftens varemerke og bidrar til bærekraftig utvikling. Den beste arbeidsplassen bidrar ganske enkelt til et harmonisk fellesskap for alle.

Mer fra Martela

Form + funksjon

Helland Møbler ble grunnlagt i 1947. Siden 1960 har vi laget møbler for kontraktsmarkedet. Vår målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Helland så tidlig nødvendigheten av å samarbeide med profesjonelle designere i utviklingen av produktene. Designkvalitet er i dag et av våre kjennetegn.

Kontraktsmarkedet stiller strenge krav til leveringspresisjon, slitestyrke og design. Helland er en av de ledende produsentene av møbler til offentlig miljø i Norge. Våre løsninger har også vist seg konkurransedyktige i utlandet og eksport utgjør nå en betydelig del av omsetningen. Med vår moderne maskinpark og faglig dyktige stab er vi i stand til å løse oppdragene innenfor de avtalte rammer og frister.

Møbler med god design skaper glede og estetisk velvære i det offentlige eller private rom. Hos Helland Møbler er vi overbevist om at mennesker venter lettere, samarbeider mer og oppnår bedre resultater i et miljø som både er funksjonelt og designmessig tiltalende. Verdien av dette lar seg vanskelig måle i annet enn ren trivsel. Trivsel lønner seg!

Mer fra Helland

FUMAC A/S er en ledende dansk produsent av kontormøbler med forhandlere i hele Nordeuropa.

Med forbrukernes ønsker og behov vil vi i FUMAC utvikle og markedsføre kontormøbler, der funksjonalitet, kvalitet og design er forent med markedets beste pris.

FUMAC står for løsninger med høy bruksverdi i høj kvalitet til attraktive priser.

En højt kvalificeret medarbejderstab, som styrer en toptrimmet maskinpark, er med til at sikre en ensartet og høj standard.

Mer fra Fumac

Sitter du som du vil?

Det er en filosofi som vi har arbeidet etter helt siden starten i 1945 da vi designet vår første kontorstol. Dette har senere blitt til begrepet “Beyond ergonomics” som egentlig ikke behøver å forklares. Det eneste du behøver å gjøre er å sette deg ned. Resten av jobben gjør stolen. Det er det Savo egentlig handler om.

Enjoy the difference

Mer fra Savo

Wherever people meet

Fora Form ble grunnlagt i 1929, og er en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet.

Deres visjon er å tilby unike møbler med skandinavisk design til møteplasser for profilering og verdiskapning.

Fora Form er en del av Lammhults Design Group og hovedleverandør av Abstracta-produkter i Norge.

Som en av pionerene på feltet, har Abstracta omfavnet den økende interessen for absorpsjon lyd og et mer effektivt arbeidsmiljø. Abstracta er et svensk selskap, etablert i 1972.

Fora Form er en ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet. Sammen møblerer vi steder der mennesker møtes.

Mer fra Foraform