Nyheter og Kampanjer

  • Hjem
  • Nyheter og Kampanjer

Utforsk imageFORMULA DR-C240


      

 

 

imageFORMULA DR-C240
imageFORMULA DR-C240 er en svært kompakt og kraftig skrivebordsskanner med robust utforming og pålitelig papirhåndtering for dokumenter i forskjellige størrelser og formater, inkludert pass.

 

FORDELER

  • Øk produktiviteten med rask tosidig skanning på opptil 90 bilder/min
  • Skann forskjellige dokumenttyper, inkludert pass, med én kompakt enhet helt enkelt
  • Føl deg trygg med pålitelig papirhåndtering og slitesterk konstruksjon
  • Få et bedre arbeidsmiljø med en enhet som er stille i drift og har kompakt konstruksjon og elegant utforming

 

Høy ytelse og fleksible bruksområder

imageFORMULA DR-C240-enhetens førsteklasses konstruksjon og funksjoner som er rettet mot produktivitet, er enestående i denne prisklassen. imageFORMULA DR-C240 tilbyr rask skanning på opptil 45 sider/min og 90 bilder/min og er et naturlig, allsidig valg for kontormiljøer eller arbeidsgrupper. Den er stillegående med en kompakt, attraktiv skrivebordsutforming som tar seg flott ut på kundeservicesteder, for eksempel i banker, hoteller, sykehus og offentlige kontorer.

 

Nøyaktig papirhåndtering

imageFORMULA DR-C240 hjelper deg med å opprettholde arbeidsflyten med en kraftig matemekanisme i høy kvalitet som sikrer førsteklasses pålitelighet for skanning av diverse dokumenter, inkludert ultratynt papir fra 27 gsm. Funksjonene for ultrasonisk registrering av dobbeltmating og utløsing av dobbelmating gjør at du raskt kan starte skanningen på nytt, noe som gir minimal nedetid.


Omfattende programvarepakke

Canons avanserte CapturePerfect-program muliggjør effektiv bunkeskanning og støtter den medfølgende Kofax VRS-driveren for forbedret bildekvalitet. Du kan enkelt og intuitivt skanne dokumenter og sende dem til flere plasseringer (inkludert nettskybaserte tjenester) med Canons CaptureOnTouch. Den medfølgende eCopy PDF Pro gir kraftige verktøy for oppretting, redigering og konvertering av PDF-filer.

 

Utformet med tanke på kundenes behov

Utviklingen av den robuste konstruksjonen og dokumentmateren til imageFORMULA DR-C240 er et direkte resultat av tilbakemeldinger fra kundene våre. Den representerer et fremskritt innen konstruksjon av skannere i dette segmentet, som enkelt har kapasitet til opptil 4000 skanninger per dag. Du får maksimal produktivitet med 60 arks automatisk dokumentmating som på pålitelig vis mater bunker med dokumenter i forskjellige størrelser og materialtyper: fra pass og plastkort til tosidig A4, A3 (ved hjelp av folio) og lange dokumenter på opptil 3 m.

 

Enkel betjening, konsekvente resultater

imageFORMULA DR-C240 inkluderer en rekke bildebehandlingsfunksjoner av høy kvalitet. Blant annet automatisk gjenkjenning av format og tekstretning, tekstforbedring, skjevhetskorrigering og automatisk fargegjenkjenning. Ved hjelp av det brukervennlige kontrollpanelet kan brukerne skanne med ett knappetrykk for raskere og enklere skanneoppgaver.


Rimelig i drift og vedlikehold

Det er ikke noe problem å bytte ut imageFORMULA DR-C240-enhetens valsesystem for unngåelse av dobbeltmating og papirvalseenhet med lang holdbarhet selv, noe som gir minimale eiekostnader. Imponerende lavt strømforbruk på bare 19 W i drift og 1,4 W i ventemodus, noe som gjør enheten enda mer lønnsom og miljøvennlig.